+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hostel Kolbenka Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 233 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    90%
  • Vybavení

    85%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Daniel Ondič

mladý pár, 7.5.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
46 %
  • Tentokrát jsem nebyl spokojen se službama vašeho Hostelu

Personál
7
Služby
5
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
3
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za vaší recenzi,

jelikož jste neuvedl s čím jste konkrétně nebyl spokojen, nemohu jak zjednat nápravu, ani se k případným nedostatkům vyjádřit.

Za Hostel Kolbenka

Karel Dvorský

Sebastian Platek

rodina s malými dětmi, 3.5.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
48 %
  • - cena - vzdálenost od centra

  • - ošklivé okolí (stará továrna) - je to velmi obtížné zasáhnout - různé sazby a různé sazby platby (příplatek za parkování a asi pobytová taxe)

Personál
8
Služby
1
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
5

Nataša

jednotlivec, 30.11.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
54 %
  • nebyla dost teplá voda

Personál
4
Služby
5
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Vám za vaší recenzi a bodové ohodnocení.
K možné nápravě bych však očekával i popis, či důvod nízkého hodnocení, krom čistoty u jednotlivých bodů.

Personál:4 - na náš personál jsou převážně kladná hodnocení
Služby: 5 - jaké lepší služby od ubytovacího zařízení typu HOSTEL očekáváte?
Čistota. 8 - děkujeme, že zde jsme vyhověli vašim představám a obstáli
Komfort: 5 - hodnotit komfort u Hostelu je zavádějící
Cena: 5 - cena odpovídá nabízeným službám a ubytování, levněji to již opravdu nejde.

Málo teplá voda? Nevím co je dostačující, ale ohřev teplé vody je standardně nastaven na 60 stupňů v automatické kotelně. Pokud došlo z důvodu momentálního nadměrného odběru k vyčerpání teplé vody, je možné že byla vlažnější. Voda, se na zmiňovanou teplotu dohřeje v zásobnících do 10 min. Omlouváme se tedy, že ohřev studené vody na teplou, není možné urychlit na kratší dobu, po jejím vyčerpání.

Vždy nás potěší, když je host spokojen a ocení naší snahu i práci a hosté se k nám rádi vrací.


Za Hostel Kolbenka

Jednatel společnosti
Karel Dvorský

Kateřina Tomanová

skupina přátel, 28.11.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
54 %
  • Rozhodně špatně je, že se nedá platit kartou na recepci. Na pokoji bylo vypnuté topení, takže jsme nepřišli do teplého místa, ale museli jsme si topení zapnout a čekat, až se pokoj vyhřeje. Při výjezdu autem z areálu jsme ráno spěchali na obchodní schůzku a nemohli jsme se dozvonit u závory na hostel, aby nám ji někdo otevřel. Že jsou některé věci nedomyšlené, svědčí i tento dotazník, protože jsem byla ubytována s kolegyní z práce a nebyly jsme tedy žádnou kategorií typu skupiny, kterou v dotazníku nabízíte.

Personál
5
Služby
2
Čistota
9
Komfort
4
Cena/kvalita
7
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Vám za vaší recenzi pani Tomanová,

informaci o nepřijímání platebních karet, je možné si přečíst v našich obchodních podmínkách i v popisu o hostelu. V neposlední řadě, je tato informace zřetelně uvedena na vašem voucheru, který jste od zprostředkovatele Hotel.cz obdržela, ještě před nástupem na ubytování. Měla jste tedy možnost, se na tuto skutečnost včas a předem připravit. Pokud jste ji však nečetla, není to naší chybou.
Platební karty nepřijímáme z několika důvodů, a to: zneužívání karet a následné problémové řešení, a bankou strhávaná procenta za transakci. Banka poskytuje službu vám, nikoli nám a proto nejsme ochotni platit za služby, které jsme si neobjednali. Kdyby vám banka za tyto transakce strhávala 2 - 4 %, myslím, že byste ji tak ráda nepoužívala. Mrzí mne však, že jste se ve spojení s touto skutečností také nezmínila o vstřícnosti našeho recepčního, který vám i přes vaši snahu dát dohromady požadovanou částku vyšel vstříc, a nějaké koruny vám odpustil, lépe řečeno doplatil za vás. I když od vás přijal dvě malé knížky s tématem, které mu je cizí.
Co se týče výtky vypnutého topení, zde mohu uvést jen to, že hostel má plně automatizovanou kotelnu, která byla, a je v plném provozu. Pokud byla na radiátorech stažena hlavice, měla jste možnost si sama naregulovat teplotu topení při vašem příjezdu tak, abyste se mohli následně vrátit do vyhřátého pokoje. Není v našich silách kontrolovat po každém hostovi hlavice na topení, jak jsou nastaveny, případně se ho ptát jak moc je zimomřivý.
Problém s ranním odjezdem byl nejspíš v tom, že jste zvolila k vašemu odjezdu jinou bránu než tu, která je k tomuto účelu provozována s nonstop obsluhou a kterou jste i přijela. Brána, kterou jste si k odjezdu vybrala, slouží k vjezdu a výjezdu jiné společnosti, která je jejím vlastníkem a proto vám ji z recepce hostelu ani nemohli otevřít, neboť o vašem záměru odjet touto bránou neměli na recepci ani tušení. Kdyby, jste vyjížděla bránou, kterou jste přijela, bez problému byste i odjela. I tato informace, jak se k nám dostat je v popisu o našem hostelu, kde je vše detailně popsáno.
Vaši poptávku na ubytování jste učinila prostřednictvím zprostředkovatele Hotel CZ, nikoli u nás, nebo na našich internetových stránkách. Tento zprostředkovatel se vás pak následně formou dotazníku tázal, na vaše vyjádření o ubytování. Předpokládám, že dotazník je vytvořen pro všechny typy zákazníků a je i popsáno jak ho vyplňovat. Každý zákazník se má, předpokládám vyjádřit k tomu, co se jeho rezervace konkrétně týká. Tím pádem pokud jste nepřijela se skupinou, bylo by zbytečné se ke skupině i vyjadřovat.
Proto zda je, nebo není, něco nedomyšlené nemohu přijmout jako výtku na náš hostel. K tomu se může vyjadřovat pouze provozovatel, rezervačního portálu Hotel CZ.
S pozdravem za Hostel Kolbenka

Jednatel společnosti
Karel Dvorský

Luděk

dospělý pár, 23.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
5
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
5

tomasz

mladý pár, 16.9.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
58 %
  • bardzo słabo wyposażona kuchnia, tj. brak sztućców i talerzy. Łazienka bez mydła, śmieci nie wynoszone regularnie - w jeden dzień w południe wystawiliśmy specjalnie worek z odpadkami na korytarz w celu jego wyniesienia, po powrocie z miasta, późnym wieczorem, worek nadal leżał pod drzwiami...na zapytanie personelu: czy w pobliżu jest jakiś sklep żeby kupić jakieś artykuły spożywcze zostaliśmy poinformowani, że w pobliżu niczego nie ma...nie zgadzało sie to z prawdą, gdyż dosłownie 5minut od hotelu przy głównej ulicy były normalne sklepy...Pańśtwo odsyłają tylko do zaprzyjaźnionej restauracji...

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Anonym

mladý pár, 21.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Vybavení hotelu pěkné Obsluha příjemná

  • Zápach (příčinou asi ne moc časté větrání) Výhled na tramvaj Prostory, kde je hostel umístěn v katastrofálním stavu

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
3
Cena/kvalita
3
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Vám za vaší recenzi a ohodnocení našich služeb.

Pokoje se větrají jak po odjezdu hosta, tak i před jeho příjezdem. Pokojské při úklidech používají čistící prostředky obsahující i aromatické přípravky. Omlouváme se za toto nedopatření a na tento problém se více zaměříme, ke spokojenosti našich hostů.

Za Hostel Kolbenka

Jednatel společnosti
Karel Dvorský

Marcela Kopcová

rodina s malými dětmi, 11.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %
  • posleze jsme nasli levnejsi cca 500 kc pro 3luzkovy pokoj,priste to urcite vyzkousime.rozdil 400 kc na noc je docela markantni.ne ze bychom nebyli spoojeni.

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Anonym

skupina přátel, 27.11.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • levné ubytování v blízkosti metra

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

rodina s malými dětmi, 26.3.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • špinavá a zapáchající rychlovarna konvice

Personál
10
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Eva

mladý pár, 22.1.2017

Opava Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %
  • příjemný personál, dal mapu Prahy, poradil a zodpověděl mé dotazy "cizince" :)

  • v pokojích jde celkově vše slyšet. Na 1noc jsme dostali konec ruličky toal.papíru, chybělo mýdlo, to beru jako základ. Ve sprchovém koutu by mohli vystříkat plíseň ve spárách. Cena v Praze na 1noc asi ale odpovídala. Na 1noc dostačující, na týden bychom se zde neubytovali..

Personál
10
Služby
4
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Daniel Ondič

mladý pár, 25.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jarča Dardová

dospělý pár, 1.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
5
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

rodina s malými dětmi, 15.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
3
Cena/kvalita
5

Martin

dospělý pár, 4.11.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Pavel Kováč

jednotlivec, 17.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Věra Kudělková

rodina se staršími dětmi, 14.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Dobrý den,pánové na recepci byli velice vstřícní a ochotni

  • Nelíbily se mi,VELMI špinavé záclony,chyběla lednička,výhled z okna byl dobrý pro automechanika,stálo tam auto a bylo vidět jen jeho spodní části (bydleli jsme v suterénu)myslím si,že cena za pokoj se měla odvíjet od kvality ubytování.

Personál
10
Služby
10
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Jacek

skupina přátel, 21.10.2012

Polski

  • Celkové hodnocení
68 %
  • To mój trzeci pobyt w Kolbence. To, że tam wracam najlepiej świadczy o tym co myślę o tym miejscu :) Rewelacji nie ma, wyposażenie co najwyżej standardowe, ale w relacji do ceny jest jak najbardziej OK. Personel miły, pomocny. Można było porozumieć się po polsku. Rewelacyjne jest położenie blisko stacji metra - dzięki temu cała Praga jest w zasięgu ręki :)

  • Otoczenie Hostelu to teren przemysłowy z wszelkimi tego konsekwencjami (np. widok z okna, ogrodzenie w postaci wysokiego muru). Tym razem dostałem pokój czysty (jak zwykle) ale wyczyszczony był smrodliwym płynem, którego zapach przypominał lizol.

Personál
8
Služby
7
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
7
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Dziękuję za recenzję, czyli od zadowolonych klientów to Najlepsza Nagroda.
Będziemy zawsze, gdy gość zadowolony i z pewnością docenią nasze starania i pracę i dla nas jak zwroty.
Zapach, który czułeś się sam, było spowodowane odkażających podczas czyszczenia. Teraz korzystać z tych zasobów aromatycznych.

Budeme czekam do następnej wizyty.

Dla Hostel Kolbenka

Dyrektor zarządzający firmy

KarelDvorský

Jakub

mladý pár, 19.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Pěkně zrekonstruovaný.

  • Místo a přístup není moc zdařilý.

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Romana

jednotlivec, 5.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.