+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hostel Kolbenka Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 283 recenzí

  • Personál

    94%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jana Ing. Žídková

skupina přátel, 19.2.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme velice spokojeni. Mohu jen doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

René Slouk

dospělý pár, 4.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiri Mitacek

mladý pár, 16.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme plně spokojeni.

  • neni

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladislava

jednotlivec, 22.11.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Bylo to fajn.Vše v pořádku.Zase přijedeme. Děkujeme

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Rašková

rodina se staršími dětmi, 26.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme moc spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela

dospělý pár, 14.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše v naprostém pořádku. Hlavně čisťoučko :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Vám za vaší recenzi, která je od spokojeného zákazníka tou nejlepší odměnou. Vždy nás potěší, když je host spokojen a ocení naší snahu i práci a hosté se k nám rádi vrací. Budeme se těšit, na Vaši další návštěvu.


Za Hostel Kolbenka

Jednatel společnosti
Karel Dvorský

Helena

jednotlivec, 15.11.2017

Vamberk Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobrý den, opravdu jsem byla spokojená.Všude bylo čisto, personál ochotný,usměvavý a vstřícný, což v dnešní uspěchané době nebývá samozřejmostí. Máte moc fajn zaměstnance. Jsem si jistá, že můj pobyt u Vás nebyl poslední a s určitostí ho každému mohu doporučit. Ráda se k Vám zase vrátím, až navštívím Prahu, to jsem si jistá. Jediné, na co bych mohla upozornit je to, že na pokoji byla lednička a rychlovarná konvice, což jsem vůbec neočekávala, v nabídce o tom není zmiňováno. Což je velké plus pro nás klienty a já Vám za vše děkuji a dávám Vám palec nahoru. Adamovská

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina s malými dětmi, 30.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • super

  • žádný jsem nenašla

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Toman

skupina přátel, 30.1.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Picka

dospělý pár, 30.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Líbilo se nám tu vše... Je to tady moc fajn a určitě se sem budeme rádi vracet.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Vám za vaší recenzi, která je od spokojeného zákazníka tou nejlepší odměnou. Vždy nás potěší, když je host spokojen a ocení naší snahu i práci a hosté se k nám rádi vrací. Budeme se těšit, na Vaši další návštěvu.


Za Hostel Kolbenka

Jednatel společnosti
Karel Dvorský

Libuše Češíková

skupina přátel, 16.12.2015

Skuteč Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc příjemné ubytování :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela

rodina se staršími dětmi, 20.12.2015

Třinec Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše. DOPORUČUJEME!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 15.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 14.4.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila

dospělý pár, 13.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 24.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Blízko stanice metra,koupelna přímo na pokoji,také televize a minilednička na pokoji.Milí a ochotní recepční a personál.

  • Nemůžeme si na nic vzpomenout.Líbilo se nám vše.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Erika

dospělý pár, 11.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Odporúčam

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina se staršími dětmi, 31.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Vám za vaší recenzi a ohodnocení našich služeb.

Vždy nás potěší, když je host spokojen a ocení naší snahu i práci a hosté se k nám rádi vrací.

Budeme se těšit, na Vaši další návštěvu.


Za Hostel Kolbenka

Jednatel společnosti
Karel Dvorský

Kateřina

rodina s malými dětmi, 21.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 9.12.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V pokoji jsme se cítily dobře,bylo tam čisto a ůtulně,jinak příjemný personál.Nebyla jsem u Vás po prvé,ráda se k Vám vracím ubytování je příjemné a finančně velice přijatelné. Moc děkuji Klimánková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10