+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hostel Kolbenka Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 242 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Jana Ing. Žídková

skupina přátel, 19.2.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme velice spokojeni. Mohu jen doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše Češíková

skupina přátel, 16.12.2015

Skuteč Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Moc příjemné ubytování :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 4.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zuzana

mladý pár, 2.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Zcela dostačující na přespání během krátké návštěvy Prahy. Skvělá dostupnost metra. Možnost parkování auta.

  • Na dvoulůžkovém pokoji jsou postele rozdělené, čekala jsem manželskou postel, když si objednáváme pokoj jako pár.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Vám za vaší recenzi,
která je od spokojeného zákazníka tou nejlepší odměnou. Vždy nás potěší, když je host spokojen a ocení naší snahu i práci a hosté se k nám rádi vrací.

Jelikož jsme od zprostředkovatele, u kterého jste rezervaci učinila, neobdrželi váš požadavek na manželskou postel, ani že přijedete jako pár, měli jste bohužel postele oddělené. V budoucnu je nutné tuto informaci sdělit, již při objednávce.

Budeme se těšit, na Vaši další návštěvu při návštěvě Prahy.


Za Hostel Kolbenka

Jednatel společnosti
Karel Dvorský

Anonym

skupina přátel, 2.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petra Ochranová

dospělý pár, 19.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V hostelu Kolbenka jsme byli velmi spokojeni.Příjemný a ochotný personál,kvalitní služby a cenově přijatelný.Byli jsme tam již po 2 a rádi se tam vracíme.Doporučuji všem kdo se přijede do Prahy podívat:-).

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Rašková

rodina se staršími dětmi, 26.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme moc spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina s malými dětmi, 30.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • super

  • žádný jsem nenašla

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela

rodina se staršími dětmi, 20.12.2015

Třinec Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše. DOPORUČUJEME!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

skupina přátel, 31.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 14.4.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří Picka

dospělý pár, 30.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Líbilo se nám tu vše... Je to tady moc fajn a určitě se sem budeme rádi vracet.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Vám za vaší recenzi, která je od spokojeného zákazníka tou nejlepší odměnou. Vždy nás potěší, když je host spokojen a ocení naší snahu i práci a hosté se k nám rádi vrací. Budeme se těšit, na Vaši další návštěvu.


Za Hostel Kolbenka

Jednatel společnosti
Karel Dvorský

JANA

rodina se staršími dětmi, 9.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • VŠECHNO

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela

dospělý pár, 14.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše v naprostém pořádku. Hlavně čisťoučko :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Vám za vaší recenzi, která je od spokojeného zákazníka tou nejlepší odměnou. Vždy nás potěší, když je host spokojen a ocení naší snahu i práci a hosté se k nám rádi vrací. Budeme se těšit, na Vaši další návštěvu.


Za Hostel Kolbenka

Jednatel společnosti
Karel Dvorský

Sławomir

dospělý pár, 23.10.2016

Gdańsk Polsko

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Bardzo miła obsługa, świetna lokalizacja- metro,, pod samym nosem''. Serdecznie polecam.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

rodina se staršími dětmi, 31.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Vám za vaší recenzi a ohodnocení našich služeb.

Vždy nás potěší, když je host spokojen a ocení naší snahu i práci a hosté se k nám rádi vrací.

Budeme se těšit, na Vaši další návštěvu.


Za Hostel Kolbenka

Jednatel společnosti
Karel Dvorský

Anonym

jednotlivec, 4.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Mária Rajkovová

jednotlivec, 19.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byla jsem spokojená,hotel byl čistý,personál milý.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva

skupina přátel, 3.7.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byla jsem spokojena se všemi službami.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Vám za vaší recenzi a ohodnocení našich služeb.

Vždy nás potěší, když je host spokojen a ocení naší snahu i práci a hosté se k nám rádi vrací.

Budeme se těšit, na Vaši další návštěvu.


Za Hostel Kolbenka

Jednatel společnosti
Karel Dvorský

Marcela Tomášová

rodina s malými dětmi, 19.5.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Naprosto bez vyhrad, doporucuji

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.