+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hostel Kolbenka Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 242 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Erika

dospělý pár, 11.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Odporúčam

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

skupina přátel, 29.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Iveta Ragasová

dospělý pár, 29.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Příjemný recepční

  • 1)Očekávala jsem kuchyňku na každém patře, byla jen 1 v suterénu. Tato byla stejně nevyužitelná, protože se v ní nenacházelo žádné nádobí. Rychlovarná konvice zde byla, ale nebylo kam si uvařenou vodu nalít. Příbory, nože žádné. Pokud je tedy na netu prezentována kuchyně, měla by být i s vybavením. 2)Na pokoji se v 19 hodin netopilo, ač vzhledem k teplotám byla již vyhlášena topná sezona. Přikrývky byly tenké - letní, bez topení byla tedy zima. 3)Nepříjemné okolí je také mínusem

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den pani Ragasová,

reagujeme na vaši recenzi, kterou jste napsala na naše ubytovací zařízení HOSTEL KOLBENKA.

1) Vaše očekávání, že bude kuchyňka na každém patře, bylo zbytečné a neopodstatněné, neboť nic takového neinzerujeme. Proto vůbec nerozumíme tomuto vašemu očekávání. Není naší povinností, mít v ubytovacím zařízení vůbec nějakou kuchyňku.
Toto můžete očekávat při pronájmu bytů, či domů a možná i v penzionu. Každý provozovatel ubytovacího zařízení, poskytuje jiné služby i vybavení, dle svých možností jak na prostor a cenu. Nám tuto povinnost neukládá žádný zákon, je to jen naše vstřícnost vůči našim hostům. Jak se však ukazuje, podle vás by bylo lepší, nenabízet kuchyňku žádnou?
Co se týče vybavení této námi poskytované kuchyňky, mohu sdělit následující. Kuchyňka je vybavena základním vybavením, jako jsou příbory, talíře, misky na polévku, hrnky atd. Bohužel hosté při jejich použití je
buď ničí, nebo nevracejí zpět na místo a nechávají si je po použití na pokojích. Není v našich silách, docílit zodpovědného chování hostů, aby se lidé chovali tak, že nejsou na světě sami, a když něco třeba i rozbijí,
aby to nahlásili a i uhradili.
Z těchto důvodů, je toto vybavení možné si zapůjčit na recepci o čemž jsou hosté písemně informováni na veliké nástěnce s informacemi pro ubytované, přímo u recepce. Zde jsou kompletní informace i ubytovací
řád a ostatní informace, dle našeho názoru tučně a velkým písmem napsány, se kterými je ubytovaný povinen se seznámit. Dále je možnost se zeptat přímo na recepci, která pro hosty funguje nonstop. Z vašeho
příspěvku tedy vyplívá, že jste si nic nepřečetla, ani se na nic bohužel nezeptala a zřejmě vycházela jen s domněnek a předpokladů.

2) Dále jste vytýkala špatné topení. Z kraje vás musím informovat, že naše zařízení je vybaveno automatickou kotelnou, která prochází pravidelnou údržbou a revizemi. Topení je nastaveno tak, že se spouští automaticky. Pro vaší informaci, nikdo nevyhlašuje topnou sezónu. Kdy se má začít topit je dáno vyhláškou č. 194/2007 Sb, ve které se píše:

Dodávka tepelné energie se zahájí v otopném období, když průměrná denní teplota venkovního vzduchu v příslušném místě nebo lokalitě poklesne pod +13 st. C ve 2 dnech po sobě následujících a podle vývoje
počasí nelze očekávat zvýšení této teploty nad +13 st. C pro následující den.

Je možné, že vám bylo chladno, ale někteří jsme více zimomřiví druzí méně, to však není měřítko pro začátek topné sezóny. Ujišťuji vás, že v našem zařízení se topí tak, jak se má. Toto není jen naše obrana, ale
svědčí o tom i zápisy jak z recenzí, tak i z knihy přání a stížností, která je též k dispozici na stole u automatu na kávu.

3) Poslední „výtka“ byla na okolí. V tomto bodě s vámi souhlasím. Ale jak říkám v případě diskusí na toto téma, hosté jsou ubytování uvnitř, ne venku. Jistě by vás netěšilo krásné okolí a špína uvnitř. Krom toho i krásné výhledy něco stojí. Pokud chce host mít krásné okolí, musí zvolit jiné zařízení a přizpůsobit se i ceně.

Z vašeho pohledu je zřejmé, že výtky byly vyřknuty bez ohledu se podívat na celou věc i z druhé strany a s provozováním ubytovacího zařízení, potažmo jednáním, chováním a přístupem hostů, nemáte žádné zkušenosti. Poskytujeme ubytovací služby za co nejnižší ceny, kdybychom měli naše služby poskytovat tak, jak si představují někteří hosté, ( a to neberte prosím osobně) museli bychom je poskytovat na úrovni pětihvězdičkových hotelů a zadarmo! Bohužel všechno něco stojí a má to následně vliv na cenu poskytovaných služeb.

S pozdravem za Hostel Kolbenka

Karel Dvorský – jednatel společnosti

tomasz

mladý pár, 16.9.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
58 %
  • bardzo słabo wyposażona kuchnia, tj. brak sztućców i talerzy. Łazienka bez mydła, śmieci nie wynoszone regularnie - w jeden dzień w południe wystawiliśmy specjalnie worek z odpadkami na korytarz w celu jego wyniesienia, po powrocie z miasta, późnym wieczorem, worek nadal leżał pod drzwiami...na zapytanie personelu: czy w pobliżu jest jakiś sklep żeby kupić jakieś artykuły spożywcze zostaliśmy poinformowani, że w pobliżu niczego nie ma...nie zgadzało sie to z prawdą, gdyż dosłownie 5minut od hotelu przy głównej ulicy były normalne sklepy...Pańśtwo odsyłają tylko do zaprzyjaźnionej restauracji...

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
5

David Jílek

skupina přátel, 15.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

David Jílek

dospělý pár, 14.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Jiří Picka

dospělý pár, 13.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 13.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Dobrý den, ve Vašem hostelu jsem byla ubytovaná již několikrát a vždy se sem ráda vracím. Personál je velmi ochotný, služby jsou na dobré úrovni a cena ubytování odpovídá kvalitě. V předloňském roce jsme byli ubytovaní v hostelu Cortina a vše bylo nesrovnatelně horší než ve Vašem hostelu. Při dalších návštěvách Prahy využiji ráda služeb hostelu Kolbenka. Neuwirthová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiri Lincer

dospělý pár, 6.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Hodnotím velice kladně. V hostelu Kolbenka jsem byl za 5 let ubytován snad 12x a vždy jsem byl velmi spokojen. Při dalším pobytu v Praze budu opětovně chtít využít tohoto ubytovacího zařízení.

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

MARIA

jednotlivec, 29.8.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Sympatyczna obsługa, czysto i przede wszystkim niedrogo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

jana

rodina se staršími dětmi, 12.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Vše bylo bez problémů

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marcela Kopcová

rodina s malými dětmi, 11.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %
  • posleze jsme nasli levnejsi cca 500 kc pro 3luzkovy pokoj,priste to urcite vyzkousime.rozdil 400 kc na noc je docela markantni.ne ze bychom nebyli spoojeni.

Personál
6
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Václav Hrabec

rodina s malými dětmi, 8.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Lucie

mladý pár, 27.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
6
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Kateřina

rodina s malými dětmi, 21.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Piotr Nawrocki

dospělý pár, 7.7.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Very kind personnel. so close to subway. sufficient, not expensive and safe parking. kettle and tv in the room. clean.

  • very thin walls, you can hear people behind. if room with windows to main street - noisy. no international tv.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Karel Javorek

dospělý pár, 27.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Již jsem užívat těchto služeb několikrát a byl jsem vždy naprosto spokojený

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludmila

jednotlivec, 19.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Spokojená

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

RENÁTA TKÁČOVÁ

rodina se staršími dětmi, 9.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • MILÝ A OCHOTNÝ, PERSONÁL.

  • CHÝBALA NOČNÁ LAMPA.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Šárka Štěrbová

skupina přátel, 9.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ano,v HOSTELU KOLBENKA jsem byla ubytováná s dcerou a s její kamarádkou a byli jsme velice spokojení.Už před časem jsem tam byla s rodinou ubytováná a jak vidíte rádi se tam vracíme.At se Vám daří a přejí Vám at máte stále plno a at se k Vám rádi vrácejí hosté tak jako já.S pozdravem Štěrbová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.