+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hostel Kolbenka Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 242 recenzí

  • Personál

    93%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    86%
  • Pohodlí

    80%
  • Poměr cena/kvalita

    87%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Magdalena

mladý pár, 27.4.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Polecam :)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 30.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Bohdan

mladý pár, 17.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Spokojenost,doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Hodulik Karol

rodina se staršími dětmi, 9.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Dobrá cena, ochotný personál, čistota, dobrá dopravná dostupnosť - električka, metro.

  • Chýba nejaké vonkajšie posedenie, parkovisko je veľmi ďaleko od hostelu, parkovné by malo byť zdarma. Cena by sa mala uvádzať spolu so všetkými poplatkami.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Jiřina

rodina se staršími dětmi, 6.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Vždy čisto, klid

  • chtělo by to nějaké menší světlo k postelím, pouze centrální světlo a vypínač daleko, když už chce člověk spát, musí vylézt z postele a dojít zhasnout

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9
Hostel Kolbenka odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení našeho hostelu Kolbenka.

Abychom odpověděli na vaši připomínku.
Lampičku na noční stolek v případě potřeby, je možné si zapůjčit na recepci hostelu. Tato informace je vyvěšena na informační tabuli u recepce hostelu.
Byli jsme nuceni volit tuto cestu, neboť docházelo ke krádežím žárovek, lampiček, případně jejich ničení. Děkujeme za pochopení

Za Hostel Kolbenka

Karel Dvorský

František Vávra

dospělý pár, 16.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Denisa

skupina přátel, 16.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Radek

dospělý pár, 11.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
9

Petr Toman

skupina přátel, 30.1.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martyna

skupina přátel, 6.1.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Hostel Kolbenka to naprawdę schludne, tanie i przyjemne miejsce. Obsługa jest bardzo sympatyczna i chętnie służy pomocą. W pobliżu znajduje się metro, więc szybko można dojechać do centrum miasta. Hostel spełnił nasze oczekiwania i chętnie znowu odwiedzimy to miejsce. Polecam! :)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Krzysztof Kazimierczak

skupina přátel, 8.12.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Dobra lokalizacja, niska cena za łóżko, czystość, lodówka i łazienka w pokoju.

  • Jeden kącik kuchenny na cały hostel, mieszkając na 2 piętrze trzeba podróżować 3 piętra w dół i w górę aby zaparzyć kawę, wystarczyłby na każdym z 2 pięter stolik z czajnikiem bezprzewodowym. Opłata 200 CZK za parkowanie auta jest bezpodstawna.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Bohumil

dospělý pár, 8.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

René Slouk

dospělý pár, 4.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

jana drozdova

skupina přátel, 16.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
9
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Jan Hrala

skupina přátel, 15.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 12.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 9.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
5
Cena/kvalita
10

Romana

jednotlivec, 5.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 29.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 12.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.