+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hostel Kolbenka Bewertungen

Hotelbewertung

87%
Sehr gut

by 207 reviews

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    90%
  • Ausstattung

    86%
  • Komfort

    80%
  • Preis-leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 9.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V pokoji jsme se cítily dobře,bylo tam čisto a ůtulně,jinak příjemný personál.Nebyla jsem u Vás po prvé,ráda se k Vám vracím ubytování je příjemné a finančně velice přijatelné. Moc děkuji Klimánková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav

Einzelreisende, 8.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Klidné a čisté prostředí a ochotný personál.

  • Vzhledem k ceně chybí alespoň malá lednička pro uskladnění potravin a je škoda, že byly zrušeny jednolůžkové pokoje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Kováč

Einzelreisende, 17.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Gruppe von Freunden, 9.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jiřina Jordová

Älteres Paar, 3.11.2016

Prostějov Česká republika

  • Gesamtbewertung
87 %
  • Líbí se mi, že je sociální zařízení na pokoji. Dostupnost metra i tramvaje. Dokonce i kuchyňka je k dispozici. Možnost zakoupených potravin dát do ledničky. Už jsme byli u Vás dříve.

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

milan trubka

Einzelreisende, 2.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
75 %
  • špatné značení príjezdu

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Sławomir

Älteres Paar, 23.10.2016

Gdańsk Polsko

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Bardzo miła obsługa, świetna lokalizacja- metro,, pod samym nosem''. Serdecznie polecam.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

RŮŽENA

Gruppe von Freunden, 14.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Vstřícný personál. Hotel odpovídal ceně.

  • Mrzelo mě, že jsem zde nenašla aspoň malý kousek mýdla. Dnes naprostá samozřejmost všude.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Renáta

Gruppe von Freunden, 31.8.2016

Třinec Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • vše jsme napsali do knihy díky

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kamila Hubálková

Gruppe von Freunden, 26.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Gabriela

Familie mit Kindern, 26.8.2016

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Dobrý den, velmi příjemní recepční i paní pokojská, nic není problém....na Prahu krásná cena. Určitě se zase objevíme. Díky. G. Borovcová

  • Trošku častěji desinfikujte koupelny...

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila

Familie mit Kindern, 4.8.2016

Jeseník Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Příjemný personál, vstřícnost, automat na občerstvení, v jednom pokoji (č.8) novější a pohodlnější válendy.

  • V jednom pokoji (č.7) staré proležené pružinové válendy a špatné připojení wi-fi.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 29.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Miroslava Macková

Familie mit Kindern, 27.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 23.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

JANA

Familie mit Kindern, 9.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • VŠECHNO

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

Junges Paar, 9.7.2016

Písečná u Jeseníku Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martina

Gruppe von Freunden, 5.6.2016

Vizovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Antonín

Älteres Paar, 31.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 27.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 21.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.