+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hostel Kolbenka Reviews

Hotel ratings

87%
Very good

by 207 reviews

  • Staff

    93%
  • Cleanliness

    90%
  • Equipment

    86%
  • Comfort

    80%
  • Value for money

    88%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 9.12.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • V pokoji jsme se cítily dobře,bylo tam čisto a ůtulně,jinak příjemný personál.Nebyla jsem u Vás po prvé,ráda se k Vám vracím ubytování je příjemné a finančně velice přijatelné. Moc děkuji Klimánková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav

single traveler, 8.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Klidné a čisté prostředí a ochotný personál.

  • Vzhledem k ceně chybí alespoň malá lednička pro uskladnění potravin a je škoda, že byly zrušeny jednolůžkové pokoje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Kováč

single traveler, 17.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 9.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jiřina Jordová

mature couple, 3.11.2016

Prostějov Česká republika

  • Overall rating
87 %
  • Líbí se mi, že je sociální zařízení na pokoji. Dostupnost metra i tramvaje. Dokonce i kuchyňka je k dispozici. Možnost zakoupených potravin dát do ledničky. Už jsme byli u Vás dříve.

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

milan trubka

single traveler, 2.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
75 %
  • špatné značení príjezdu

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Sławomir

mature couple, 23.10.2016

Gdańsk Polsko

  • Overall rating
100 %
  • Bardzo miła obsługa, świetna lokalizacja- metro,, pod samym nosem''. Serdecznie polecam.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

RŮŽENA

group of friends, 14.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Vstřícný personál. Hotel odpovídal ceně.

  • Mrzelo mě, že jsem zde nenašla aspoň malý kousek mýdla. Dnes naprostá samozřejmost všude.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Renáta

group of friends, 31.8.2016

Třinec Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • vše jsme napsali do knihy díky

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kamila Hubálková

group of friends, 26.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Gabriela

family with older children, 26.8.2016

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Dobrý den, velmi příjemní recepční i paní pokojská, nic není problém....na Prahu krásná cena. Určitě se zase objevíme. Díky. G. Borovcová

  • Trošku častěji desinfikujte koupelny...

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jarmila

family with older children, 4.8.2016

Jeseník Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Příjemný personál, vstřícnost, automat na občerstvení, v jednom pokoji (č.8) novější a pohodlnější válendy.

  • V jednom pokoji (č.7) staré proležené pružinové válendy a špatné připojení wi-fi.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 29.7.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Miroslava Macková

family with older children, 27.7.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 23.7.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

JANA

family with older children, 9.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • VŠECHNO

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

young couple, 9.7.2016

Písečná u Jeseníku Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Martina

group of friends, 5.6.2016

Vizovice Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Antonín

mature couple, 31.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 27.5.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 21.5.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.